1 decembrie 2008

Gâlşavă în Controşeni: Limbricul contraatacă



Am urmărit un comunicat de presă de-al distinsului limbric, Vadim Tudor, luptător vestit anti-mafie, anti unguri şi anti ţigani, în care acesta cataloga rezultatele provizorii drept mincinoase pentru că partidul lui nu intra Parlament, având sub limita de 5% voturi, susţinând sus şi tare că PRM are 6%! Stai liniştit, limbricule, mergi la nea Jiji ciobănaşul, că şi el are aceeaşi soartă, şi vă puteţi consola reciproc.
Asta e fenomenal! UDMR este peste PRM! Mamă!... asta e grozav. Iştenem, Marko baci! De unde-s voturile astea? De unde, dom'le?! Să nu-mi spui că ai început şi dumneata cu mici şi bere? Sau mai bine zis, cu gulaş şi pălincă?!
A, şi mi-am adus aminte! Ungurii sunt mai români decât românii! Până şi UDMR-ul a venit la depunerea de coroane de la 1 Decembrie, de la care mulţi au lipsit, considerând că au altceva mai bun de făcut (N.B: să frece menta), sau mulţi nici nu au catadicsit să se gândească "Măi Bulă, da' ce zi e azi de nu mergem la lucru?" Să fie 1 mai?! NU! E 1 Decembrie! Dar cine să se gândească?! Patriotismul nostru e gunoi de mult timp, oricum.
Deci, în concluzie, domnu' limbric, care eşti, să ştii că partidul tău, care nu mai este în parlament, nu face nici doi bani! Şi cu tot respectul, mafiot eşti TU! Extremist eşti TU! Măi Vadime, să ştii că degeaba încerci să îl imiţi pe Hitler! N-ai să reuşeşti! Nu te ridici la nivelul lui! Heil Hitler! La moarte cu Limbricu'!