5 decembrie 2009

Autostrada? Serios?

UPDATE:
http://www.capital.ro/articol/s-a-furat-gardul-de-protectie-de-la-autostrada-transilvania-128865.html
Se pare ca n-am inteles bine. Niste idioti au furat gardul de protectie. Asta era spilu. Dar oricum, tot nu poti sa zici ca autostrada e in regula. Asa-i romanul. Fura tot ce poate. Cred ca pe maine o sa fac niste versuri pe tema asta.

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=35025
Cica a avut loc primul accident pe autostrada Bechtel la nici 24 de ore de la inaugurare. Articolul zice ca o oaie desprinsa de turma ei a ajuns pe autostrada si a fost lovita de o masina ce mergea cu aproximativ 130 la ora... ia stai asa! O OAIE A AJUNS PE AUTOSTRADA? Ia sa vedem ce ne zice wikipedia despre autostrada:
Autostrăzile prezintă cel mai înalt grad de separare a circulaţiei, fiind rezervate numai traficului auto, cu elemente geometrice care permit realizarea unor debite şi viteze mari, în condiţii de maximă siguranţă.

Sa inteleg si eu, oaia aia era cumva din serialul "Prison Break" sau cum naiba a trecut de conditiile de maxima siguranta pe care se presupune ca le are autostrada?! Autoritatile au spus ca de vina e faptul ca in acea zona inca se lucreaza la gardul de protectie! POFTIM?! Si ziceti ca e gata autostrada (ma rog aia 42 de kilometrii de la Turda la Gilau)?! Atunci cum explicati faza cu gardul? N-aud! Si au mai scos si un tap ispasitor pentru asta! Cica de vina e ciobanul care nu a avut grija corespunzator de turma. L-au si sanctionat pe baza asta! Mizerii de oameni! Ce vina are ciobanul ca sunteti voi niste hoti nesimtiti?!
M-am cam infierbantat pe aici, dar situatia e una cat se poate de serioasa si pe mine cel putin ma enerveaza sa vad ca treburile sunt facute de mantuiala in tara asta. Dar poate ca ar trebui sa ma obisnuiesc. Asta-i tara mea!