27 decembrie 2009

Nominalizări Premiile Vivat România 2009

Iete şi nominalizările pentru premiile VR 2009. Da, e de groază. SONDAJE! Am zis să faceţi şi voi ceva pentru acest blog măcar o dată în an. Oricum nu îi iasă nimănui nimic din chestia asta, dar sunt curios ce opinii aveţi. Am scăpat de cele 12 sondaje și acum avem o chestie mai interesantă. Sper că măcar 1 persoană o să se deranjeze să voteze. Poate țin campania până în 2010 ca să nu fie câștigători din 1 singur vot. În fine, pentru cine vrea să voteze, click mai jos:
-----------Nominalizări-------------

25 decembrie 2009

100!!!!

Aceasta e oficial postarea cu numărul 100 din anul 2009! URAAAAA!!!! Am atins suta!!! Şi am câşigat ce câştig întotdeauna: nimic.

Anunţ

Ţin să vă anunţ că anul acesta nu voi mai critica programele de Revelion. Asta pentru că nu mai deschid televizorul decât pe PrimaTV, să-i văd pe Mondeni şi pe Trăsniţii din Nato. Nu are rost să mă complic cu d'alde Negru sau d'alde Mămăruţă cu maneliştii lor. Pe Ţociu şi Palade sută-n sută nu o să-i vedem la ProTv pentru că au emisiune la alt mogul, adică la Antenă şi asta ar însemna să îşi trădeze postul. Altceva... State ar mai merge ca program de revelion, e comic bulibaşa, dar în rest... nu prea ai ce. Mai bine mă duc şi puşc nişte petarde. Apropo de petarde, se pare că încă nu au apărut bişniţarii. Doar câţiva care vând pachetul cu 10 lei cutia. WTF?! Cine-i dobitoc să dea atâta?! Mergi în 31 dimineaţa pe stradă şi vezi cum o să ţi le dea cu maxim 2 lei cutia. Încă or să se milogească de tine să le cumperi că dup-aia tre' să le ţină un an până au iar vânzare.
În fine, e nasol, anul ăsta nu mi-am făcut niciun plan de Sărbători. Câteva vizite pe la rude, o ieşire cu prietenii la o berică, ceva, şi cam atât... asta e. Sărbători de criză, ce să mai.

24 decembrie 2009

Sărbători fericite!

Câteva cuvinte în cinstea minunatei sărbători care este Crăciunul:

Să vă dea Domnul de toate,
Fericire, Sănătate,
Să aveţi pe masă bucate,
Să vă înfruptaţi din toate!

Şi Moşu' să v-aducă vouă,
În dar, simbolic, nişte ouă,
Că la anu criza creşte,
Pân' la Paşte tot sporeşte!

SĂRBĂTORI FERICITE!! Tre' să plec că mi-a intrat unu' în costum roşu pe horn şi vreau să-l prind în flagrant! Anul trecut am rămas fără televizor după ce a venit în "vizită", dar anul ăsta am bâta de baseball la îndemână!

23 decembrie 2009

Badea şi penele...

Hai că m-am amuzat copios în seara asta! Eu nu mă prea uit la televizor pentru că mai nou văd numai tâmpenii, dar acum, navigând pe net am dat de un clip: Mircea Badea cu penele, în pielea goală, în faţa sediului guvernului, onorându-şi pariul pierdut cu Berceanu şi Boc. (autostrada, 42km, tot tacâmul).
Iată clipul difuzat în ediţia de luni a emisiunii În Gura Presei:

.

Dar ca să înţelegeţi despre ce e vorba, o să fie nevoie de o mică explicaţie:
Badea a zis la el în emisiune că dacă o să se inaugureze măcar 1km de autostradă anul ăsta o să alerge în faţa sediului guvernului cu nişte pene legate de partea dorsală, în acest mod făcând un pariu cu ministrul Radu Berceanu, care ar fi trebuit să facă acelaşi lucru dacă nu inaugura cei 42 de km din Autostrada Transilvania. Culmea e că Berceanu a luat chestia cu penele ca un pariu pe bune, căci în momentul inaugurării autostrăzii a ţinut să amintească într-un interviu acordat presei de pariul cu penele. Aşadar, rezultatul e clipul de mai sus.

Să îmi fie ruşine!

Cu atâtea probleme pe cap am uitat că ieri a fost 22 decembrie, adică au trecut 20 de ani de la evenimentele din '89. Zic evenimente pentru că nu se poate spune că a fost o revoluţie ca la carte. De fapt, încă nici acum nu se cunosc cu certitudine toate detaliile. Dar pentru noi important e că atunci a căzut regimul Ceauşescu, tovarăşii Nicolae şi Elena au primit cadou de Crăciun câte un glonţ şi gata. Şi dacă totuşi n-a fost chiar aşa?! Oricum, nu mai contează, asta e trecut.
Ceea ce voiam să menţionez prin această postare e că s-au dus degeaba 20 de ani. În loc să o ducem mai bine mergem tot spre mai rău pe zi ce trece. Şi acum ar trebui să-l mai credem pe marinar că vom trăi bine în 15 - 20 de ani?! Hai sictir, căpitane! Dacă în 20 de ani tot ce a realizat o ţară care a trecut la democraţie este decădere economică, socială şi politică (din moment ce ne conduce cine ne conduce), cred că o să avem nevoie de cel puţin 100 de ani să ajungem la nivelul unui stat precum Germania de astăzi, dacă nu mai mult. Asta-i ţara mea!

Păţanie pe Net

Umblam eu pe net fără niciun motiv anume, când mi-am zis: "ia să intru pe filelist să văd ce mai e nou". Şi intru, bag userul şi parola şi... pac! Primesc un şut sub centură! Am luat disable! De ce? Ei, uite de-aia! Un primat care duce lipsă de cerebel (ca să nu îi spun altfel, deşi aş putea să mă exprim în termeni mult mai duri pe blog, dar prefer să nu mă cobor la nivelul lui) mi-a spart contul şi a înjurat în comentarii, legat de un candidat la alegerile prezidenţiale. Văzând situaţia nasoală în care mă aflu, i-am trimis un email adminului în care i-am explicat ce şi cum, după care aştept... o zi, două, nema. Am mai trimis un email, poate primul s-a pierdut pe drum... tot nema. Bag piciorul, zic, deja arată a bătaie de joc. Mă apuc şi scriu un email cu cuvinte grele (înjurături cu m... şi cu p...) pe care îl expediez adminului... aştept... nimic. Ce naiba?! O fi murit adminu!
În fine, nu-i mare lucru, mai există şi alte trackere în gen, dar asta mi se pare o bătaie de joc, şi dacă toţi cei care se află sau se vor afla în astfel de situaţii or să păţească la fel, e de prost gust deja. Adică.. măi, noi suntem tracker respectabil, suntem baştani, suntem pe primul loc. Bine şi userii?! Care useri?! Da' ce, avem nevoie de ei? Dă-i în mă-sa, oricum nu ştiu decât să descarce torentele pe care noi ne chinuim să le urcăm şi pe urmă ne înjură ca în mahala pentru că nu am pus poze în descriere. Cam aşa gândesc cei care se ocupă de filelist.

22 decembrie 2009

Look nou de sărbători...

Am tot deliberat zile în şir dacă să fac aşa ceva sau nu... ei, uite că până la urmă am făcut-o. Aşadar, avem şi noi look de sărbători. Un lux, vreau să zic, căci până acum puneam un simplu brad pe pagină şi gata. Dar acum e altceva. Sper să vă placă. La anu' revenim cu vechiul template. Serios, nimic nou.

18 decembrie 2009

Parodia mea..

După cum spuneam, am început să mă ţin de glume şi nu pot să mă las. Asta pentru că la noi în ţară politica e o glumă... proastă, dar în fine, tot glumă e. Ştiţi cel mai scurt banc al anului 2009? Geoană preşedinte. Dar cel mai prost banc al anului 2009? Tăriceanu + Băse = Love. Tocmai pe tema asta am făcut şi eu un mic clip, o scurtă parodie a acestor doi "iubăreţi".

17 decembrie 2009

Povestea unui succes: Jeff Dunham

Jeff Dunham este un ventriloc foarte priceput, care are mare succes în America, şi care acum are un fel de miniserie de televiziune: "The Jeff Dunham Show". Dar bineînţeles, nu şi-a început cariera aşa ci prin spectacole susţinute la scenă deschisă publicului larg. A creeat o serie de personaje printre care şi Achmed The Dead Terrorist, preferatul meu. Pentru date biografice şi alte chestii căutaţi pe google, wikipedia, etc, că doar am blog despre România nu enciclopedie. Şi ca să ne înveselim, iată un moment special de Crăciun cu Achmed:

Adevărul gol goluţ...

Degeaba, acum îmi arde de glume! Iată adevărul gol goluţ despre relaţia Băsescu - Boc:
Click aici...

Heil Hitler!

Dacă arăta Hitler aşa poate câştiga războiul

Boc face Poc... din nou!

Uite de ce l-aţi votat pe Băsescu! Boc e vechiul nou premier propus de şefu'... adică de Popeye de Romanie. Asta-i ţara mea! Ce să-i fac. Vorba lui Bendeac:

15 decembrie 2009

Tăricene, ai limbrici, măi nene?!

Tăriceanu a surprins! Vrea IAR alianţă cu Băsescu la guvernare. De parcă Băse ar pune botu' la aşa ceva după ce 4 ani de zile a fost la cuţite cu Vitezomanu' Gică. Oricum, un lucru e clar. Cât e Antonescu boss în PNL, Tăriceanu poate să plimbe ursu' căci alianţă cu PDL şi cu Băse n-o să vadă în veci!

Contestaţia: BUSTED!

Geoană s-a recunoscut înfrânt! Contestaţia lui a fost respinsă de Curtea de Apel! Mdeah... atâta tărăboi şi tot marinaru' ne conduce! Ce să zic! Oricum, şi când s-au renumărat voturile nule, au găsit câteva bune dar şi alea erau pentru Băsescu! Mirciulică, nene, cred că eşti deja expert la pus dopul pe sticlele de şampanie. Cât despre Băse, şi el e expert la dat cu pumnul. Da, e vorba de trucajul acela ordinar care îl pune într-o lumină proastă. La fel şi cu Mr. Geoană, a apărut o filmare cică o femeie îi dădea lui Geoană 5000 de euro şpagă. Serios?! Da' de unde ştiţi că nu îşi plătea duduia în cauză datoria la partid?! Sau staţi aşa că mi s-a aprins B.E.Culeţul. Dacă femeia respectivă era Elena Udrea deghizată urmărind să discrediteze concurenţa?! Totul e posibil.

I'm BAAAAAACCCCCKKKKK!!!!

Revenire spectaculoasă. Punct.
Record: cea mai scurtă postare =))

9 decembrie 2009

A pușcat râșnița...

Odihnească-se în pace vechiul AMD Sempron al meu care a dat ortu' popii seara trecută... Dumnezeu să-l odihnească, căci m-a slujit bine tip de 5 ani. În fine, ceea ce voiam să spun e că nu voi mai posta o vreme decât de pe unde apuc, adică de la școală sau de pe la rude, etc. Ideea e că postările se împuținează (OF! Și eu care voiam să ating suta anul ăsta! La naiba!).

7 decembrie 2009

Prin lume...

De azi încep un nou tip de postare pe blog. Nu e politică (mă rog poate doar puțin dar și aia externă), ci mai degrabă evenimente REALE care s-au întâmplat unor oameni și care i-au pus pe unii în situații dificile.
Primul caz îl are în centru pe un prezentator care a izbucnit în râs în direct, când stătea de vorbă cu niște oameni, care din cauza unor erori medicale nu mai vorbeau corect, vocile lor determinând pe oricine să râdă.

De fapt, prezentatorul respectiv susține că a fost o conspirație împotriva lui, că nu au repetat înainte de a intra în direct, cum făceau de obicei și nu știa la ce să se aștepte. Acesta a fost dat afară de la postul TV unde lucra.

Continuarea unei cronici dijaba

Și politicienii plâng câteodată...
Asta e. S-a terminat cu circul electoral, putem răsufla ușurați. S-a decis. Băse e noul, în fine, vechiul nou președinte al Românicii noastre dragi în care cică o să trăim bine la anu' și la mulți ani.
E totuși ceva interesant aici:
- ASEARĂ: Geoană avea 52%, Băse 47 sau 48%, nu mai știu exact. Țin minte doar că B1, postul de suflet a lui Trăiănel arăta 50-50.
- ACUM: BEC'U zicea cică Băse are 50,33% și Geoană 49,66%. Adică un total de... 99%.
Deci unde e 1%? La Băse sau la Geoană? Geoană cu încă 1 procent ar avea 50,66%, iar dacă Băse are 50,33% e logic cine câștigă. Atunci? Unde e procentul?
Și de ce Băsescu se proclama deja câștigător înainte de a se anunța procentele aseară?! Cu câteva minute înainte de ora 21, Băsescu a zis tare și clar în fața susținătorilor: „AM CÂȘTIGAT!”. O să ziceți că poate el știa procentele alea înainte să fie date la TV. Da, sigur. Știa procentele care ÎL ANUNȚAU SUB MIRCEA GEAONĂ dinainte și se proclama câștigător. Sigur că da! Dacă nici asta nu e fraudă politică, atunci nu știu ce e!
În fine, să o lăsăm baltă, m-am săturat de politică. În curând trecem la un nou subiect.

A ieșit Băsescu

Cum e când amândoi candidații au procente foarte apropiate, lupta fiind una foarte strânsă?! Vă spun eu cum. Seara, la ora 21, Geoană este dat câștigător cu 4% peste Băse, în timp ce dimineața, la 10, Băsescu are cu un procent peste Geoană. Dacă și alegerile astea au fost corecte, eu sunt patriarhul Daniel. Scriu mai multe mai târziu, acum mă grăbesc.

5 decembrie 2009

Autostrada? Serios?

UPDATE:
http://www.capital.ro/articol/s-a-furat-gardul-de-protectie-de-la-autostrada-transilvania-128865.html
Se pare ca n-am inteles bine. Niste idioti au furat gardul de protectie. Asta era spilu. Dar oricum, tot nu poti sa zici ca autostrada e in regula. Asa-i romanul. Fura tot ce poate. Cred ca pe maine o sa fac niste versuri pe tema asta.

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=35025
Cica a avut loc primul accident pe autostrada Bechtel la nici 24 de ore de la inaugurare. Articolul zice ca o oaie desprinsa de turma ei a ajuns pe autostrada si a fost lovita de o masina ce mergea cu aproximativ 130 la ora... ia stai asa! O OAIE A AJUNS PE AUTOSTRADA? Ia sa vedem ce ne zice wikipedia despre autostrada:
Autostrăzile prezintă cel mai înalt grad de separare a circulaţiei, fiind rezervate numai traficului auto, cu elemente geometrice care permit realizarea unor debite şi viteze mari, în condiţii de maximă siguranţă.

Sa inteleg si eu, oaia aia era cumva din serialul "Prison Break" sau cum naiba a trecut de conditiile de maxima siguranta pe care se presupune ca le are autostrada?! Autoritatile au spus ca de vina e faptul ca in acea zona inca se lucreaza la gardul de protectie! POFTIM?! Si ziceti ca e gata autostrada (ma rog aia 42 de kilometrii de la Turda la Gilau)?! Atunci cum explicati faza cu gardul? N-aud! Si au mai scos si un tap ispasitor pentru asta! Cica de vina e ciobanul care nu a avut grija corespunzator de turma. L-au si sanctionat pe baza asta! Mizerii de oameni! Ce vina are ciobanul ca sunteti voi niste hoti nesimtiti?!
M-am cam infierbantat pe aici, dar situatia e una cat se poate de serioasa si pe mine cel putin ma enerveaza sa vad ca treburile sunt facute de mantuiala in tara asta. Dar poate ca ar trebui sa ma obisnuiesc. Asta-i tara mea!

Ce a fost si ce este...

Inainte:

Dupa:


Bai Antonescule, nu imi mai merg diacriticele, dar tot tre' sa iti zic ceva. Daca ce faci tu e pentru tara si nu pentru a fi la putere, atunci eu imi mananc tastatura litera cu litera, numar cu numar si simbol cu simbol. Ai ajuns un pupincurist al lui Iliescu... adica Geoana, pardon, si eu care iti apreciam ideile si chiar as fi vrut sa ajungi presedinte... ce oameni! Si sa mai ziceti ca se merita sa mergi la vot!

4 decembrie 2009

Băse Manelarul

Da, aţi citit bine, nu mai e Băse Marinarul (adică e, dar aici vorbim despre altceva), ci Băse Manelarul. Am găsit pe YouTube cea mai mare porcărie din câte mă aşteptam să găsesc azi (pentru că eu mă aştept tot timpul să găsesc câte o porcărie pe net, dar asta le-a întrecut pe toate!). Cică "Nicolae Guţă şi Roxana - Pe Băsescu îl votăm".
Doamne fereşte! Căpitane, vine icebergu şi mata te-ai închis în cabină şi asculţi manele?! Ce marinar eşti tu? Ruşine să îţi fie! Bine că nu îl pui pe Guţă premier că ai fi în stare! Doar el e un mare tehnocrat! În fine, nici tovarăşul Iliescu... scuze, am vrut să zic Geoană, nu e mai bun. Aşadar... cum dracu' să mergi la vot când nu ai pe cine să votezi?!
Nu o să urc maneaua lui Băsescu pe blog pentru că nu vreau să îmi "murdăresc" spaţiul web cu aşa ceva.

1 decembrie 2009

VIVAT ROMÂNIA!!!

Eu sunt mai matinal, aşa că vreau să urez tuturor românilor pe oriunde-or fi ei, ştiu eu, prin Italia la ciordit portofele, prin Spania pe la pârnaie, La mulţi ani de ziua României!
De fapt chiar ESTE momentul potrivit să fac chestia asta, pentru că e un pic trecut de 12 noaptea, ceea ce înseamnă că deja e marţi 1 decembrie (la naiba, mâine iar mergem la şcoală/lucru!!!).

Trebuia să o spun şi pe asta!

Mi-am amintit în ultimul moment de chestia asta. Băsescu a dat pe la OTV azi, doamnelor şi domnilor! Senzaţional! Traian Băsescu se află în studioul nostru, şi în direct şi în reluare! Nu schimbaţi canalul că nu ştiţi ce pierdeţi! Hă!Hă!Hă! Ce-mi plac glumele mele!