28 august 2009

Foarte sugestiv...

Se apropie toamna...

Gata, am făcut destul pe microbistul, acum să trecem la chestii serioase. Se apropie toamna, ceea ce înseamnă că începe un nou an şcolar... dar ceea ce înseamnă şi că... SE APROPIE ALEGERILE PREZIDENŢIALE! Parcă văd ce reclame politice or să facă ăştia. Băse după ce propune câte în lună şi stele, se retrage în biroul lui şi şopteşte ca pentru sine: "Ce-mi plac glumele mele!", Crin Antonescu cu PNL-ul lui ar putea avea şanse la preşedinţie, dar nu le prea dau vreuna, nu de alta, dar sunt convins că dacă rămâne (şi va rămâne!!!) Boc premier, tot Băsescu va decide. Despre Vadim & Company nu zic nimic, lasă că e bine şi europarlamentar ce tot vrei şi tu?! Du-te şi militează la Bruxelles împotriva lui Marko Bela şi lasă-ne în pace. Apropo de Marko baci, parcă văd că iar candidează şi iar o ia în freză, că de, nu ajunge Covasna şi Harghita (deşi totul e posibil) să facă majoritatea voturilor. Zic că totul e posibil, că vezi doamne, cum românii nu merg la vot, merg "românii" din Harghita şi Covasna şi îl aleg pe Marko baci, după care ne mirăm că avem preşedinte ungur. Nu, nu e bună soluţia cu absenţa de la vot, asta e clar. Apropo, oare nu candidează şi Elena Băsescu la preşedinţie, aşa ca "candidată independentă" (cacofonia e intenţionată), să vedeţi atunci ce o altoieşte Băse. "Preşedinte îţi trebuie ţie?? Du-te înapoi la Bruxelles sau te lingi pe bot de Vuitton şi de Armani!"
În fine... ce va fi va fi. Mulţumim lui Dumnezeu pt această vară minunată, plină de manele, în care am stat cu buzunarele lipite de pantaloni privindu-i pe alţii cum mănâncă mici proaspăt luaţi de pe grătar şi cum beau bere luată de la gheaţă. Mulţumim de asemenea ProTV-ului, Antenei 1, TVR-ului şi altor posturi TV care ne-au dat privilegiul de a vedea marea pe ecrane, şi în final, mulţumiri speciale lui Nicolae Guţă pentru că există!

Vorbesc ca să nu tac...

Fiindcă tot nu am mai zis nimic de mult (oricum nu prea am ce să mai zic în afară de faptul că ăştia de la UPC sunt bulangii!!!! şi vă zic şi de ce: de un an de zile nu s-au putut înţelege draq pt GSPTV şi pe net îl prinzi când ai noroc, iar de DIGI ce să zic.. nici nu mă aştept să îl bage). Apropo, dacă vreţi să vedeţi meciurile pe DIGI SPORT sau pe GSPTV, intraţi pe acest site şi daţi click pe bannerul de sub titlul meciului dorit. De menţionat că vă trebuie Sopcast.
Aşa, să trec la subiect. Am făcut o croncică să îi zicem aşa a meciurilor din această seară din Europa League:
Azi cu toţii am strigat:
Dinamo s-a calificat!
Dar şi Steaua, de altfel,
Datorită lui Bănel!
Vasluiul nu a câştigat,
Că trei goluri a-ncasat!
Pe cehi tare i-a durut
Când CFR i-a f***t!
Timişoara vine-n grupe,
Hai la Iancu să vă pupe!
Urziceni e în Champions League
De toţi trece ca şi un MIG.
Şi cu asta am încheiat
V-am spus tot ce s-a întâmplat!


Cam asta e... clar şi răspicat, nu?! Faceţi loc, Românii dau năvală în Europa! Şi staţi liniştiţi! Pe ăia care intră pe teren când pierde echipa îi lăsăm acasă... că doar le-a ajuns distracţia! Să ne mai lase şi nouă! (glumeam).

15 august 2009

Un mic sondaj...

Ce ganduri aveti acum?

View Results
Create a Blog Poll

Hai să râdem de Băse!

Îmi imaginam adineauri imaginea lui Băse pe Google. Uite ce a ieșit!

Nuuuuuuuuuuu!!!!!!!

Gata! Am văzut totul! După asta pot să mă duc în fața parlamentului și să îmi dau glonț! Reclame politice pe YouTube! Vizionam un clip de pe YouTube, și când s-a terminat, deodată, ce credeți că apare pe ecran?! Reclama sitului lui Mircea Geoană. Păi, măi oameni buni, azi mâine o să îi vedem fățăul lui Băsescu pe Google sau Goagăl cum i se zice mai nou. Parcă și văd, nu se mai numește Google Search ci Băse Search. Cu șuvița lui Băsescu în locul siglei Google și cu un câine vagabond în locul butonului „Mă simt norocos” (sau I feel lucky, cum vreți). Nu vreau să îmi imaginez cum ar arăta chestia asta. Deja ăștia cu politica au ajuns peste tot. Absolut peste tot. Au ajuns chiar la limita disperării dacă își fac reclamă pe YouTube. Nici măcar pe internet nu mai pot sta fără să aud de libidinoșii care ne fură zi și noapte?! Dacă așa stă treaba, îmi bag picioarele în el abonament la internet și la televizor, mai puțin la canalele XXX care sunt cele mai tari pentru că acolo CHIAR n-ai nicio șansă să găsești reclame politice, în afară de cazul în care duduia Udrea se gândește să își facă reclamă pe Private Spice.
În concluzie, le dedic celor de pe la noi de prin politică următorul citat din Paraziții, piesa Fuck You România:
Vreți să faceți ceva pentru mine? Faceți infarct!

14 august 2009

RIP Valeriu Lazarov

Nu am avut nici timp, nici chef să citesc ziarele sau să urmăresc știrile săptămâna asta, astfel că am fost surprins să aflu azi, citind într-un ziar pe care l-am văzut întâmplător la ghișeul de ziare că a murit Lazarov. Se vede, sunt în urmă cu știrile, nici n-am mai scris pe blog așa des cum scriam înainte... dar în fine, să trecem la lucrurile importante.
Înmormântarea.. adică incinerarea a avut loc Miercuri, la catedrala La Paz. Am aflat din același ziar că la respectiva ceremonie funerară au venit, printre alții, fostele soții ale producătorului TV, precum și actuala soție a acestuia, Augusta Dumitrașcu. Ceea ce m-a șocat în mod negativ este că singura vedetă din România care a apărut la înmormântare a fost Andreea Marin. Cred că la ce a realizat omul acesta pentru televiziunile din România, merita să fie comemorat de mulți dintre oamenii pe care îi vedem la TV în fiecare zi, pentru că datorită lui au ajuns ei la TV.
Și bomba! Se pare că Lazarov (73 de ani), a murit la cinci zile după operația de cancer la colon. Medicii din Spania bagă motive, normal. La început au zis de septicemie, apoi au dat vina pe insuficiența pulmonară. Doctorii români nu sunt de aceeași părere. Ei cred că a fost vorba de o eroare medicală. Tot ce se poate. Asta ca să vedeți că nu numai românii o pot da în bară.
La final... câteva cuvinte în memoria lui Valeriu Lazarov: a fost un om extraordinar, care prin realizările sale ar fi făcut televiziunea un loc mai bun dacă n-ar fi apărut OTV-ul sau emisiunile gen ”Acces Direct”. Odihnească-se în pace!

Diaconescu vânat de paparazzi

În ultimele două numere a ziarului Click (de vineri), a apăru o ”știre”, conform căreia, senzațional, Dan Diaconescu a fost surprins de un citior ieșind din locuința lui Gabriel Fătu (cel cu farsele de la OTV, din emisiunea „Nu te supăra frate!”), unde, susțin cei de la Click, a fost alături de o duduie, cu care zice-se a stat o oră. Fătu, bineînțeles, neagă totul. El susține că Diaconescu de fapt vizita un restaurant de la parter. Hai, nu zău! La 6 dimineața! Ce să caute Senzaționescu în vizită la restaurant la 6 dimineața?! Mai lasă-mă! Mai bine ziceți pe față că șeful ZeroTV-ului e un gagicar cu Rolls Royce. Și ce mi se pare și mai interesant e că jurnaliștii Click au ezitat să publice respectivul fapt. Faza vizată de tabloid a avut loc în 4 iunie, iar articolul l-am găsit în ziarul din 7 august.
Oricum ce a fost a fost. Cert e că atâta timp cât există maneliști, pițipoance, cocalari, Elodia, Cioacă, Magda Ciumac, Nikita și alții în țara asta, Senzaționalul OTV va face audiență și Diaconescu va putea face în continuare vizite la restaurantul de la parterul blocului lui Fătu. Asta-i Românica noastră dragă, ce să-i faci?!

5 august 2009

Mi-am ”tras” forum!

Adresa forumului e în dreapta, unde era înainte un link spre o căsuță de chat. Sunteți invitați să intrați pe forum și să vorbiți până vă ia foc tastatura și vă pușcă monitorul.

Și v-am spus povestea așa!...

Nu prea are legătură cu România următorul comentariu al meu, dar țin să îl fac, pentru a evidenția o anumită trăsătură a umanității în general.
Am văzut recentele filme făcute după cărți de succes. Best-selleruri. Mă așteptam să înțeleg ceva din ele, să văd evenimentele din carte pe viu. În final eram fericit că citisem cărțile înainte de vizionarea filmului. Doamne ferește! Se duce de râpă cinematografia dacă or să continue să facă filme de genul ăsta. Să luăm ca exemplu filmele după romanele lui Dan Brown, ”Codul lui DaVinci”, respectiv ”Îngeri și Demoni”. Ce am putut să observ a fost că au scos sau modificat scene, s-au jucat cum au vrut ei cu personajele, ceea ce NU se face când ecranizezi o carte. Nu știu cum de a fost autorul de acord cu producătorii, când mie (și sunt convins că nu numai mie) mi s-a părut o prostie și filmele respective m-au dezamăgit complet. Apoi ar mai fi seria Harry Potter. Au început bine, primele 3 filme au fost bunicele, dar apoi au luat-o pe arătură. Ecranizarea celei de a IV a carte a fost teribilă din punctul meu de vedere. Se sare peste scene de n-ai treabă. Din nou bravo mie că am citit cartea înainte. Părțile 5 și 6 parcă tind spre o îmbunătățire dar tot au lipsurile lor.
Nu mai e necesar niciun exemplu ca să expun ce vreau să expun. Toate aceste ecranizări ratate au și vor avea un singur scop: mălaiul. Nimeni nu se gândește la ce vor zice fanii, ci doar la câți biștari vor face de pe urma filmului. Adică...
”Băi, uite, ai citit cartea aia?”, ”Da.”, ”Să vezi ce film facem după ea, batem toate audiențele!”, ”Da?! Să mori tu!”. Nu, am exagerat, un fan nu i-ar zice așa ceva producătorului, pentru că un fan, se înțelege, TREBUIE să vadă filmul oricât de prost ar fi. Doar după film, după ce a simțit gustul amar al unor bani dați degeaba, atunci vor putea să îi spună producătorului să se ducă „undeva„. Banii, oameni buni, banii ne distrug societatea, civilizația. O să ajungem să ne batem pentru o monedă de 10 bani! Umanitatea merge pe drumul lent și fără de întoarcere al involuției.

Elena de Roumanie

Elena Udrea în sus, Elena Udrea în jos, da' până când?! Până când trebuie să auzi peste tot numai de Elena Udrea și de declarațiile ei de avere?! Deja e inutil, sau de ce nu chiar penibil să mai crezi că oricine din parlament e om cinstit și nu a furat în viața lui/ei. Să fim serioși! Dacă ai de unde, fură! Știți vorba ceea: ”Nu lăsa pe alții să fure mâine ce poți fura tu azi!”. În fine, e prelucrată ca să se potrivește, dar mă gândesc că mesajul e cât se poate de clar. Și Udrea și Ridzi au furat, dar diferența e că Udrea are pile la guvern, adică nu trebuie decât să îi dea cuiva un telefon și să îi zică: ”Marinarule, dacă mă dai afară poți să-ți iei gândul de la păsărică!” și marinarul execută.
În concluzie ce ar putea oricine să facă dacă așa e la noi?! Elena era și aia de a cauzat Războiul Troian, Elena e și a noastră. Fiecare se face cunoscut(ă) cum poate. Asta-i viața și nu ai ce să îi faci.