23 iunie 2010

DDD arestat!

Am citit pe net și am văzut și la OTV că a ajuns și Diaconescu la DNA cu nu știu ce afaceri dintre el, Doru Pârv și nu știu ce primar de comună, Ion Moț. În fine, nu mă bag, nu știu despre ce e vorba și nici nu mă interesează. Ceea ce e interesant, însă, e că fanii OTV-ului s-au adunat în față la DNA și au făcut scandal, strigând slogane de genul ”DDD te iubim și cu tine vrem să fim”, ba chiar instigând autoritățile cu chestii de genul: ”Ne-ați luat banii, acum și televiziunea poporului”.
Și mai interesant, însă, este interviul lui DDD dinainte de vizita la DNA, în cadrul căruia ”liderul poporului” a lansat un zvon conform căruia își va face partid și va candida la președiție la viitoare alegeri. Păi în cazul ăsta, DIACONESCU PREȘEDINTE! Are votul meu! Mai bine decât Băsescu și ai lui sau ”Bunicuța” și ai lui.

18 iunie 2010

Contraatacul Naturii

Vremea e dată dracului în zilele astea... la fel ca Boc... a plouat (și încă plouă) torențial... la fel ca legile tâmpite date de guvern... a bătut grindina, ne-a distrus grădinile și acum ne înecăm amarul într-un pahar cu apă, că de-aia avem destulă... la fel ca prostia din parlament. Vântul bate cu putere, iar copacii cad... ca și moțiunea de cenzură a opoziției.
Ce să mai zic, a plouat torențial la Turda azi, a bătut și gheață, dar nu orice fel de gheață ci de-aia mare, cât mingea de ping-pong (sau, mă rog, aproximativ cât mingea de ping-pong). Probabil și-a greșit ținta furtuna. Cred că se îndrepta spre București, mai exact spre Palatul Victoria, să-l prindă pe Boc și să-l acopere de gheață.
Sfârșitul lumii? 2012? Posibil. Sau poate că pur și simplu natura s-a gândit să ne ”răsplătească” pentru că ”am protejat-o” cum am putut.
În fine, acum vă las, mă duc să văd câte țigle mi-a spart gheața.

1 iunie 2010

Începe CM 2010!!!

Vine vara... în România e grevă generală... iar în Africa de Sud începe Campionatul Mondial de Fotbal 2010. Nu am să intru în detalii, din moment ce am menţionat acest eveniment, oftând la gândul că nu m-am născut în Africa de Sud. Ţară săracă, dar de, se ţine Campionatul Mondial de Fotbal acolo, nu? În România ce se ţine?! Greva foamei eventual, că altceva mai greu.
În fine, hai să nu deviez de la subiect că n-am chef de greve azi. Iată grupele CM 2010: aici.
Uite şi programul meciurilor, cel puţin al grupelor: aici.
Şi cam atât. Am să fac o predicţie, care nu ştiu dacă va ţine sau nu: câştigătoarea CM 2010 va fi ori Spania ori Germania. Mă rog, vom vedea până la urmă cine joacă în finala din 11 iulie.
Iată un bonus de la mine - o colecţie de fonturi pe care să le folosiţi în documente, prezentări şi alte chestii: Click aici.