28 aprilie 2010

Le salut romaine...

Astăzi sunt extrem de nervos! Un dobitoc ordinar care se dă comediant - francez de origine - a făcut mişto de români! A venit într-o emisiune îmbrăcat în fustă de ţigancă şi a "imitat salutul românesc" (vedeţi video mai jos). Băi jigodie nenorocită, ascultă la mine. Dacă îndrăzneşti numai să calci în ţara asta îţi arătăm noi salut românesc! Noi suntem români şi nu ştim multe! Dacă ne provoacă cineva îl facem zob! Să fie clar! Ai noroc că nu ştiu franceză altfel te-aş înjura un pic să vezi ce zic românii despre tine! Dă-te dracu' de gibon fără creier! Ştii ce aş vrea eu?! Să ne arăţi cum se dă un sărut franţuzesc, dar nu pe faţă ci într-un loc pe care nu îl voi menţiona pentru că spre deosebire de francezi, noi românii mai avem oareşce decenţă în noi!
Iete şi clipul, cu o oarecare replică de la români. Eu aş fi dat o replică mai dură, sincer, dar merge şi asta.

26 aprilie 2010

Pastrati bonul de casa pana la iesirea din piata!

Au înnebunit ăștia! Fiți atenți lege ce vor să introducă: cică de acum încolo, toți comercianții din piețe tre' să dea bon de casă la orice cumpărător! Ăsta mi se pare cel mai josnic abuz de putere de care dă dovadă Guvernul Boc. E cât se poate de idioată ideea să îi ceri lui Nea Vasile, comerciantul de cartofi, de exemplu, bon de casă! De unde mama mă-sii să aibă el casă de marcat?! Dar nu știu de ce mă plâng... țară de rahat, guvern de rahat... la ce să te aștepți dacă nu la legi de rahat?!

20 aprilie 2010

Pac! Pac!


Aflu, din câte se pare, destul de târziu de chestia reprezentată în imaginea de mai sus. Adică faptul că mai nou se sparg ouă în capul lui Boc! Măi oameni buni, nu e chiar aşa mic să îi confundaţi capul cu un ou de paşte! Hai să fim serioşi!
Banc: -Cum îşi bate joc nevastă-sa de Boc?
-Îi pune cheile pe frigider.
EDIT: Știu că bătrânul e tac'su, dar simțeam nevoia să fac mișto de cineva și Boc era cel mai la îndemână.

14 aprilie 2010

Oda Bucuriei - Atunci si acum

Am găsit pe net câteva variante ale acestei melodii. Oda Bucuriei a lui Beethoven a ajuns atât manea cât şi remix rock. Eu însă merg pe original. E mult mai bun decât orice remix s-ar face. Sunt rocker incurabil, dar Beethoven se ascultă cel mai bine în original. Voi ce credeţi?! Am pus toate cele trei variante, plus un sondaj mai jos.


1) Fragment din original:

Asculta mai multe audio Diverse
2) Variantă remix manea:

Asculta mai multe audio Haioase
3) Variantă remix rock:

9 aprilie 2010

Circus Gartner la Turda

A venit și la Turda circul Gartner (cică din Germania, și după câte am găsit pe net despre ei chiar sunt de acolo). Eu, neavând ce face, l-am luat pe fratele meu de șase ani și l-am dus să vadă elefanții. Am plătit, totuși un singur bilet pentru că unul s-a dat gratis prin magazine (de obicei dădeau biletul gratis prin școli și grădinițe, dar fiind vacanță nu s-a putut) și am reușit să obțin și eu un specimen.
Deci, acum despre circul propriu zis. Elefanți au fost. A fost și o zebră și câteva cămile, lame și ponei. Au mai fost și niște șerpi (cică veninoși) și un crocodil care nu știa pe ce lume se află (să fim serioși, un crocodil ca lumea nu ar fi stat cuminte să își bage dresorul capul în gura lui). De asemenea au fost multe numere de acrobații în aer, care au fost cât de cât impresionante (în sensul că oricât aș încerca nu le-aș putea face, așa că nu pot să le critic). Clownii, denumiți după balsamul de rufe (nu mă risc să scriu la plural că sigur fac o gafă a la EBA), Cocolino și Lenor, au reușit să facă lumea să râdă, inclusiv pe mine, seriozitatea întruchipată, ceea ce e totuși o realizare din partea lor. În fine, a fost un spectacol pe cinste și și-a meritat toți banii. Singura parte mai nasoală (pentru mine), a fost când piticu' a vrut să se dea pe ponei și nu l-am putut lăsa, pentru că tura costa 10 lei și eu venisem cu bani ficși pentru bilet, nu și pentru alte chestii (eh, tot zgârcit ca de obicei, ce să-i faci!).

PS: Am uitat de tipu' cu jongleriile. Editez special pentru el căci sunt destule clipuri pe YouTube despre el. Și apropo de circ, am o idee senzațională! Nu ar putea oare să o angajeze la circ și pe Lady Gâsca ?! Să zicem ca și... asistenta clownilor? Ar face o figură de neuitat!

M-aș duce și la ”Egoistul”, piesa lui Radu Beligan, care se joacă la Cluj zilele astea, dar ar trebui să merg singur și nu îmi convine. Asta pentru că dacă întreb pe cineva din anturajul meu ”Vii la Cluj?”, mă întreabă ”De ce? Are meci CFR?”. Bine că nu mă întreabă nimeni dacă se difuzează filme porno la IMAX. Doamne, iartă-mă că nu știu ce zic!

6 aprilie 2010

Prezervative de 1 Aprilie


De ceva vreme încoace s-au format adevărate companii a căror scop este diminuarea pirateriei pe internet, pentru care țel au fost demarate anumite acțiuni care i-au nemulțumit pe fanaticii torentelor, pirații internetului. De aceea, membrii trackerului vertor.com au trimis membrilor anti-piraterie câte un prezervativ însoțit de mesajul ”We wish your parents had used it”, adică ”ne dorim ca părinții voștrii să-l fi folosit”, cu prilejul zilei de 1 Aprilie. Aceasta nu este o păcăleală, e pe bune.
Am postat această știre ca un fel de pauză de la mondenități d'alde Blonda lui Bote, sau de la chestiuni legate de politică la nivel de flacără violet. Nu are legătură cu România, dar mie mi se pare o farsă tare așa că o expun aici în speranța că cineva (scuzați cacofonia) va fi destul de inspirat(ă) să facă o farsă asemănătoare Guvernului României.

Pasteti fericiti

A venit și paștele, am strigat iar ”Adevărat a Înviat!” ca răspuns la tradiționalul ”Hristos a Înviat!”, și am văzut iar oameni care au mers la slujba de Înviere numai pentru că se dădea pâine și vin. Cu accentul pe vin. Nu mă includ aici, bineînțeles. Nu oi fi eu sfânt pe perete, dar nici chiar așa nu am ajuns. Îmi permit singur vinul de toate zilele, nu îmi trebuie pomană.
În fine, ciocăniți-vă ouăle și bucurați-vă, căci a mai trecut un an și criza încă îi trece peste cap lui Boc, oricât s-ar chinui să se ridice pe vârfuri ca să se vadă și el un pic. PAȘTE FERICIT!
Apropo, hai să facem referire și la mâncare un pic:


Gata! Sunt sătul! Am savurat destul pozele. Măcar atât, că anul ăsta carnea de miel e doar un vis.. scump, dom'le, scump! Și dincolo era și mai scump! Hai să și punem niște muzică de paște dacă tot vorbim de asta:

Asculta mai multe audio Muzica

Asculta mai multe audio Muzica
Atenție la a doua piesă. În loc de ”și celor din morminte...”, zice ”și celor din mormânturi...”. Oare asta e varianta modificată de Elena Băsescu?!