12 noiembrie 2009

Udrea mamă, cine ţi-e clona??

Bănuiesc că aţi auzit şi voi de "admiratoarea" Elenei Udrea, care a sunat în direct la Realitatea FM pentru a-i apăra numele. Dacă nu, vă spun acum. În timpul unei emisiuni de la radio, de la Realitatea FM, s-a primit un telefon, de la ascultători, în care o "admiratoare" a Elenei Udrea, a cărei voci semăna izbitor de mult cu a doamnei ministru, o lăuda îndelung pe respectiva. Drept răspuns, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei din 8 noiembrie, prezentatorul Mihai Gâdea, alături de invitaţii Valentin Stan, Mircea Badea şi Victor Ciutacu au parodiat acest eveniment, fiecare având ceva de împărţit cu celălalt, apoi părăsind platoul, moment în care venea un telefon de la un telespectator, admirator al celui plecat, care critica modul în care acesta a fost tratat. După ce se termina convorbirea, cel implicat se reîntorcea în platou.
Nu are sens să postez clipuri cu aceste chestii, le puteţi găsi atât pe blogul lui Mircea Badea cât şi pe situl Antenei 3.
Dar vreau să adaug încă ceva. Duduie Udrea, data viitoare când sună un admirator de-al dvs în direct, angajaţi doamnă pe altcineva să vorbească la telefon, că nu suntem proşti, ce naiba! Ne-am dat seama că singura admiratoare a Elenei Udrea e... Elena Udrea.