30 noiembrie 2009

Bere cât cuprinde + El Classico = O seară beton

Duminică seara a fost un moment foarte bun de ieşit la bar cu băieţii. Zic cu băieţii, că nu poţi să mergi cu prietena la o terasă, la bere, să vă uitaţi amândoi la meci, nu?! Sau poţi?! Fie cum vreţi, nu asta e ideea aici. Am ieşit şi eu în oraş cu gaşca, că vezi doamne e "El Classico" în seara asta. Drept să vă spun, nu mă prea dau eu în vânt după fotbal, dar când e vorba de un meci ca Barcelona - Real, nu e frumos să îl ratezi. Stau la terasă, cu berea în faţă, urmărind meciul pe o plasmă. Undeva în dreapta, pus pe mut, un mic televizor e pornit pe celălalt meci difuzat la aceeaşi oră, Steaua - Vaslui. Ce să vă spun, e aşa o diferenţă mare între meciurile din Spania şi cele de la noi, că mă gândeam să îi zic barmanului să închidă televizorul cu Steaua, că ne distrage atenţia de la fotbal. E drept, ce-i al nostru-i pus deoparte, dar... să fim serioşi. Dacă ne întâlnim cu ăştia în Champions League "ne fac de mici". Cred că băiatul cu apa de la Barcelona driblează jumate din orice echipă românească fără probleme. Asta numai el singur. Dacă se bagă şi rezervele echipei a doua, ne bat oriunde şi oricând. Ăsta ne e nivelul. Bine, poate exagerez un pic. Nici chiar rezervele echipei a doua, dar a echipei mari fără nicio îndoială. Aţi văzut şi ce gazon aveau ăia la un derby?! Nu ca la Steaua - Dinamo de zici că se joacă pe Stadionul Municipal din comuna Urlaţi.
Bine, cam atât despre fotbal, săptămâna asta sărbătorim ziua naţională a României. MARE SĂRBĂTOARE MARE! Şi după aceea, ne pregătim pentru turul II al alegerilor pentru preşedinte, unde, apropo, Antonescu s-a aliat cu Iliescu... adică cu Geoană, mă scuzaţi.

23 noiembrie 2009

Ei vezi, de-asta îmi trebuia sondaj!

În sondajul despre aspectul blogului am primit un răspuns "E naşpa rău!". Acum, dacă aş fi unul din aceia care nu dau doi bani pe părerea vizitatorilor, nu mi-ar păsa. Dar mie îmi pasă, pentru că vreau să fac ceva de calitate, care să placă lumii, ca să nu scriu numai de dragul de a scrie. Aşadar, dacă aveţi o propunere mai bună pentru aspectul blogului (nu ceva de genul fă pagina roz sau aşa ceva, vreau link spre un site cu blogger templates, către un template pe care să îl folosesc), faceţi o propunere la adresa de mail c.mircea24@gmail.com

Era de ştiut...

Era de ştiut că Băsescu şi Geoană or să trimită microbuze cu obuze... adică microbuze cu oameni la vot. Asta e, îi dau dreptate revoltatului Vadim, a fost fraudă. Dar şi fără fraudă, Vadim tot ar fi fost unde este. Adică la egalitate cu UDMR-ul. După părerea mea, Antonescu trebuia să meargă în turul 2. Omul ăsta chiar merita să devină preşedinte. Singurul lui minus, unul comun cu a lui Geoană, e că îl vrea pe Klaus Johannis premier. Păi hai atunci să îl facem pe Kelemeni Hunor preşedinte! Ce dracu' dacă e să avem premier neamţ să avem şi preşedinte ungur! Ce-i asta?! Bătaie de joc! Asta e! Sunt curios cât la sută o să mai aibă marinarul în turul 2. Şi vă mai spun ceva. Aş fi surprins dacă NU ar ieşi Băsescu preşedinte. O să fure voturile cum a furat şi fondurile de la FMI. Asta-i ţara mea!

21 noiembrie 2009

Părerea mea...

Despre dezbaterea de vineri de la 19.00, transmisă de Antena 3, Realitatea şi TVR, am şi eu câteva cuvinţele de zis.
M-a amuzat mai înainte de toate încercarea lui Vadim de a pătrunde şi el în Parlament pentru a discuta cu ceilalţi candidaţi. În mod normal şi democratic, ar fi trebuit să i se dea voie, din moment ce la o dezbatere într-un stat democratic, poate vorbi oricare dintre candidaţi (deh, şanse egale, în puii mei!). Oricum n-are şanse să iasă preşedinte oricât ar turui că e furat în alegeri. Probabil dacă îl lăsau să participe el ar fi plecat iar Băsescu la fel ca data trecută, când trebuia să fie dezbaterea aceea între 5 şi apoi 7 candidaţi care nu a mai avut loc. Oricum, la meetingul PRM organizat în faţa parlamentului, şi dat în direct la TV (pus pe mut la un moment dat, se pare că Vadim nu mai ştie să tacă. Dacă începe nu-l mai opreşte nici Oprescu), CVT s-a legat în genere de preşedintele Băsescu, făcându-l în fel şi chip ("marinar beţiv").
Să trecem acum la faptele propriu zise. O să îi iau pe fiecare la rând. Băsescu, pot să zic, nu mai are replică. E pur şi simplu terminat. Când Antonescu face referire la flotă, însă, sare ca ars. De exemplu la Cluj (filmuleţul de mai jos), Antonescu i-a adus aminte că a zis că dacă pierde la alegeri pleacă pe mare, şi apoi l-a întrebat CU CE pleacă pe mare, că flotă n-avem. Atunci el a sărit ca ars. Că ce, că am dosare, că eu n-am furat. Da' stai jos, nene, că n-a zis nimeni că ai furat! Omul a zis pur şi simplu că flota nu este. Băsescu, prin reacţia sa, s-a dat de gol.
Geoană... păi lui Mirciulică i s-a blocat placa pe promisiunile electorale. Nu îl prea interesa ce ziceau ceilalţi, vorbea tot timpul de faptul că el ne ştie situaţia, că el poate face, poate drege, etc. Dom'le, la o dezbatere tre' să rupi din adversar! Să contraataci cu argumente pertinente orice afirmaţie împotriva ta! Nu să vinzi poporului gogoşi. Degeaba... Mircea Geoană nu are capacitatea intelectuală de a răspunde unor provocări într-o dezbatere. Se pare că nea Ilici nu şi-a făcut bine treaba de instruire a candidatului său. Asta o să-l coste. Poate chiar să îşi piardă al patrulea mandat.
Antonescu acum, ca să fiu imparţial până la capăt, s-a gândit că dacă vrea să prindă Turul II (pentru că Băse şi Geoană sunt favoriţi pentru acest lucru), trebuie să lovească în adversar cu toată forţa. De aceea a acuzat în stânga şi-n dreapta, a numit hoţi, etc. Dom'le, ştim. Ştim ce le poate pielea. Dar fi tu mai deştept şi opreşte-i. Atacă! Muşcă! Şo pe ei! Aşa te vrea nenea Patriciu. Şi cel mai important: fă-l bucăţi pe Hrebenciuc!
Spunând acestea, vă las pe voi să judecaţi şi să mergeţi Duminică 22.11.2009 la vot ştiind pe cine alegeţi. Credeţi-mă, nu e bine să puneţi ştampila pe cineva la întâmplare că nu se ştie ce vă rezervă plesneala asta. Fiţi raţionali, gândiţi-vă cine e mai novice şi ne fură mai puţin (clar nu Băsescu!!!). Eu nu vreau să instig pe nimeni, nici să insinuez că vreunul din candidaţi e mai rău decât altul. Aşadar, Să Trăiţi Bineeeeeeeeee.... BĂ! NU TRAGE!

16 noiembrie 2009

Ce şi-a luat-o Băsescu la Cluj!!!!

Acum câteva zile a avut loc, la Cluj, o dezbatere între Crin Antonescu şi Traian Băsescu. Am înţeles că Antonescu l-a pus la zid pe Băse... aşa şi trebuie. Ne-am săturat de minciuni şi promisiuni făcute doar de dragul obţinerii unor voturi. Şi nu vom pune botul nici la promisiunile lui Geoană, pentru că ştim că dacă ajunge el preşedinte va guverna Nea Ilici din umbră.
În fine, iată dezbaterea de care vorbeam mai devreme:

Să trăiți bine!!!!

Ce face bou', face și măgaru'. După ce Băsescu a lansat acele filmulețe pe net în care parodia o emisiune de la Antena 3, respectiv ”În gura presei”, și Geoană s-a apucat de treabă. Astfel, pe YouTube am găsit două filmulețe în care marinarul este luat la mișto și apoi apare logo-ul lui Geoană. Măcar ăsta știe cine îi sunt contracandidații. Ceea ce m-a surprins, însă, cel mai tare, este că actorii din clipurile respective sunt nimeni alții decât Țociu și Palade. Adică stai așa! Ce, nu iau destui bani de la Bingo sau de ce fac și ei bășcău politic?! Sau așa a zis mogulul Voiculescu?! În fine... asta nu vom ști niciodată. Iată filmulețele:



Şi asta nu e tot! Ia uite nene cât îl duce capu' pe Geoană! Cică "Poporul te vrea cu vaporul". E pentru Băse! Să moară de ciudă!



Ia stai aşa! Vocea de la final mi se pare cunoscută! Nu e cumba băiatu' ăla care făcea pe Mircea Badea în clipurile lui Băsescu?! Dacă e, înseamnă că se vinde la oricine pentru bani! Săriţi bre pe el!!!

12 noiembrie 2009

Udrea mamă, cine ţi-e clona??

Bănuiesc că aţi auzit şi voi de "admiratoarea" Elenei Udrea, care a sunat în direct la Realitatea FM pentru a-i apăra numele. Dacă nu, vă spun acum. În timpul unei emisiuni de la radio, de la Realitatea FM, s-a primit un telefon, de la ascultători, în care o "admiratoare" a Elenei Udrea, a cărei voci semăna izbitor de mult cu a doamnei ministru, o lăuda îndelung pe respectiva. Drept răspuns, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei din 8 noiembrie, prezentatorul Mihai Gâdea, alături de invitaţii Valentin Stan, Mircea Badea şi Victor Ciutacu au parodiat acest eveniment, fiecare având ceva de împărţit cu celălalt, apoi părăsind platoul, moment în care venea un telefon de la un telespectator, admirator al celui plecat, care critica modul în care acesta a fost tratat. După ce se termina convorbirea, cel implicat se reîntorcea în platou.
Nu are sens să postez clipuri cu aceste chestii, le puteţi găsi atât pe blogul lui Mircea Badea cât şi pe situl Antenei 3.
Dar vreau să adaug încă ceva. Duduie Udrea, data viitoare când sună un admirator de-al dvs în direct, angajaţi doamnă pe altcineva să vorbească la telefon, că nu suntem proşti, ce naiba! Ne-am dat seama că singura admiratoare a Elenei Udrea e... Elena Udrea.

Alegerile din 2009: Băsescu vs Badea

Se pare că Traian Băsescu nu înţelege cine îi sunt contracandidaţii la alegeri. Băsexu.. adică Băsescu, scuzaţi, a scos nişte filmuleţe în care îi ironiza pe domnii Badea, Gâdea şi Stan de la Antena 3. Am să le postez mai jos, precum şi replica celor în cauză. Dar înainte mai avem o bombă! În percepţia lui Băse, criza a luat sfârşit! MAMĂĂĂ, SERIOS?! VIN BANII?! A trecut 1 Aprilie, Băse, lasă ţepele! A, şi încă ceva. Chestia asta a fost spusă pe postul ETNO TV. Deci aşa. Băsescu a ajuns să îşi facă reclamă politică pe ETNO TV! Fain, ce să zic. Băsescu de fapt se contrazice singur. La început zicea că în 15 - 20 de ani vom trăi foarte bine în România. Totodată, înainte ca emisiunea să se termine a declarat: "Recesiunea s-a terminat. Am ieşit din criză!". Poate dumnealui a ieşit, că noi... mai greu. Mamă, auzi idei, cică din trimestrul 2 a anului 2010 o să fie o creştere economică. Hai să fim serioşi. Au trecut 20 de ani de la căderea comunismului şi acum ni se zice că mai trebuie să treacă încă 20 până să trăim şi noi ca lumea. În fine, concluzia e că Băse o să vadă ciu-ciu încă un mandat de preşedinte, iar noi o să trăim în continuare în Românica asta, în care, vorba ceea, fie pâinea cât de rea tot ţi-o fură cineva.
Deci, clipurile promise:
1. Parodie Băsescu Mircea Badea:

2. Răspuns Mircea Badea la parodie Băsescu:

Şi cam atât. Cel cu Gâdea şi Stan e pe YouTube. O să îl găsiţi uşor.

10 noiembrie 2009

RIP Gheorghe Dinică


Am aflat şi eu acum, e pe toate posturile. A murit maestrul Gheorghe Dinică! Dumnezeu să-l odihnească!
Gheorghe Dinică - Sunt vagabondul vieţii mele:

5 noiembrie 2009

Băsesculeeee! Acum joci şi la Bingo?!

Băsesculeee!! Ce faci măi, Popeye al timpurilor noastre?! Te dai pe Bingo acum?
Ia să vedeţi ce am văzut eu! Mergând prin oraş pe ruta mea zilnică de la datorie spre casă, am văzut un tip care vindea bilete la SuperBingo Metropolis, bingo'ul lui peşte de pe Antena 1. Aşa, până acum nimic neobişnuit. Dar ia ghiciţi ce purta tipul cu Bingo?! Tricou cu Băsescu! Exact! Şi pe deasupra avea şi pixul portocaliu de campanie a marinarului. Fir-ar ea să fie de campanie electorală! Chiar aşa am ajuns să îşi bage botu' aleşii noştrii până şi la Bingo?! Ce-ar fi să vină vreunul dintr-ăştia deştepţi la, să zic, Divertis, şi să îşi facă campania acolo... vezi să nu! Ar fi culmea culmilor, picătura care umple paharul în ţara asta de rahat. Ăia se chinuie de ani buni să îi ironizeze şi ei vin cu nesimţire peste ei să îşi facă campanie electorală?! Hai că e prea de tot! Dar, bineînţeles, asta nu se va întâmpla, pentru că cei de la ProTv sunt băieţi de treabă şi nu se bagă peste cei mai buni. Că doar ăştia le fac audienţă, alături de emisiunea aia cu dansuri care a ajuns la al nu ştiu câtălea sezon...
Apropo, că tot vine vorba de copiat străini, ProTv face o treabă bună cu "Pe muchie de cuţit", care deşi este o copie după o emisiune foarte cunoscută americană (sau documentar?!), difuzată pe Discovery. Se ocupau aproximativ cu aceleaşi lucruri. Nu mai ştiu cum se numea documentarul respectiv, dar oricum, emisiuna de pe ProTV mi se pare o idee foarte bună, mai ales că are drept concurent "Pariu că ştiu", o emisiune regizată cu nesimţire de cei de la Antena 1, care cred că dacă fac nişte fete să pară proaste de dau în gropi ne amuză câtuşi de puţin. La fel şi "Te pui cu blondele?!", format bineînţeles copiat de la americani, că deh, măcar la asta suntem şi noi buni, e deja enervant. La început a fost bun de divertisment, un sezon, două, dar mai vrem şi noi schimbare. La un moment dat dădea şi Antena 1 o emisiune bună, "Secret Talent" parcă se numea, dar au renunţat proştii la ea. Nu îmi place să o recunosc, dar Antena cade tot mai jos odată ce toţi "miticii" pleacă spre mese mai bogate. Singura emisiune la care mă mai uit în cadrul acestui trust este "În gura presei", şi numai datorită lui Mircea Badea (Am auzit că se uită la Dr. House mai nou. Bravo lui! Am văzut şi eu toate episoadele apărute şi mi se pare un serial genial, dar să nu vorbim despre asta acum), care îşi vede în continuare de treabă, chiar dacă mica lui răceală îl cam îngrijorează din câte am văzut. În afară de "În gura presei", nu vezi decât Nikita, Naomi, Piticu Porno, maneliştii lui peşte şi multă multă politică. Hai sictir, noi ne-am săturat de astea! Românii nu sunt aşa înapoiaţi precum cred mogulii! Apropo de moguli, bravo şi pentru Prima TV, care a iniţiat "Mobilul", show care deşi e inspirat tot dintr-o emisiune americană, merită văzut (faţă de "Să te prezint Părinţilor" de pe Antena 1 e raiul pe pământ!). Şi bravo şi pentru "Cireaşa de pe tort", pe care Antena 1 a copiat-o cu neruşinare! (vedeţi "Bun de cinste"). Antena mă dezamăgeşte pe zi ce trece. A ajuns rău de tot. Bine că i-au adus pe Dragoş Moştenescu and company (cunoscuţi din La Bloc), care le fac niţică audienţă miercurea de la 22.00 cu "Şi milionarii plâng". În rest.. e varză, ce să mai.
Hai că vă las, sper că m-am compensat pentru lipsa acută de articole din ultimele 3 săptămâni.