13 iunie 2009

Iluzia fotbalului adevărat





Sus, bannerul Cupei României Timişoreana. Jos, "fotbalul adevărat" care a avut loc în cadrul acelui meci. A fost o prostie din partea FRF să creadă că totul va fi în regulă cu Balaj arbitru. Hai să fim serioşi. Nu zic, pierdea Timişoara, dar să îl delegi pe imitaţia aia de arbitru la un meci aşa mare... trebuie să fie prost cu P mare. Nu îmi place să fiu de acord cu oamenii din fotbal, care se uită numai la echipele lor, dar de data asta îi dau dreptate lui Borcea. Balaj trebuie exclus din arbitraj. Adică înţeleg, omule, să greşeşti la un fault, la un henţ, dar să dai penalty pe gratis e de neiertat! Mai ales că după aceea a refuzat Timişoarei un penalty clar care putea întoarce situaţia meciului. Şi nu e prima oară când Balaj face aşa ceva. Aici trebuiesc luate măsuri. Şi o să ziceţi că am ceva cu CFR, dar nu e aşa.
Sunt de acord cu Timişorenii, care au zis toată săptămâna că trebuiesc arbitrii străini. Dar nu! Federaţia ştie mai bine decât cei care vin la meciuri şi văd ce se întâmplă. Dacă era un arbitru străin nu erau discuţii. Îi înţeleg şi pe fani. Nu a fost o mişcare prea inteligentă să intre aşa pe teren, dar totul are o limită, iar Balaj a reuşit să umple paharul.
Nu îmi dau cu părerea cine e şi cine nu e de vină. Mai sus am expus părerea generală. Probabil fanii CFR-işti n-au nimic împotriva arbitrajului, doar au fost ajutaţi, ce Dumnezeu! Dar cineva e vinovat şi trebuie luate măsuri pentru a se descoperi cine. Suporterii ăia, vezi Doamne nu au intrat aşa, de capul lor pe teren, pentru că nu le-a convenit ceva. Ei aveau clar ceva cu cineva. Vedeau că Timişoara nu e în stare şi au vrut să dea ei gol.
Cât despre decizia lui Iancu de a nu lăsa echipa să vină la premiere... e oftică, dom'le!

Declaraţii contra arbitrajului:
- Preşedintele Timişoarei, Chivorchian
- Mitică Dragomir
Declaraţii pro arbitrajului:
- Mircea Sandu
De menţionat că Mircea Sandu era clar în stare de ebrietate în momentul când a dat interviul (asta ca să nu spun "beat", cum ar trebui).

Filmul evenimentelor:
Pe gsptv.ro