5 ianuarie 2009

De tot râsul: Bancuri tâmpite cu Chuck Norris

Nu au legătură cu blogul, cum nici Barrack Obama nu avea, dar totuşi am menţionat alegerea sa ca preşedinte SUA, doar ca ştire diversă, nu pentru că m-ar fi interesat pe mine în mod deosebit, dar există de mult timp pe Net şi sunt incredibil de (ne)haioase.
E vorba despre bancurile cu Chuck Norris, în care acesta este idolatrizat peste măsură, sau pur şi simplu luat în glumă. Există pe Net un clip în care Mircea Badea ia peste picior aceste bancuri:

Pe un site unde erau postate astfel de "chestii" am comentat spunând că sunt nişte bancuri absolut stupide, şi mi s-a replicat că nu ştiu ce sunt alea bancuri seci. Ba ştiu ce sunt bancurile seci! Şi ştiu şi diferenţa dintre bancuri seci şi bancuri tâmpite!
Există multe situri pe tema aceasta, de care şi Chuck Norris ştie, dar nu ia măsuri, aşa că bancurile apar în continuare. Nu dau exemple de situri aici pentru că nu fac reclamă pe gratis nimănui, dar dacă daţi un search pe Google pentru "chuck norris jokes" găsiţi ceea ce căutaţi. Ce?! Vă e lene să daţi un search?! Se înţelege, după cum v-a fost lene să votaţi în sondajul din josul paginii. OK, atunci daţi click aici, unde apar rezultatele căutării.

În concluzie ajungem tot la maxima "Chuck Norris e aşa de prost încât se fac bancuri tâmpite despre el", care după părerea mea e cel mai tare banc cu Chuck Norris.