28 noiembrie 2008

Trilulilu şi reclamele politice...



Recent am observat că dacă vrei să vezi un filmuleţ pe Trilulilu, trebuie mai întâi să suporţi o reclamă de câteva secunde. N-am nimic cu reclamele. Tre' să aibă şi omul o sursă de bani, nu?! Dar ceea ce m-a intrigat e că multe din reclamele alea sunt politice. Reclame anti PSD făcute de cei de la PNL. Ceva în genul "Dacă susţii PSD du-te la ski" sau "Cine a votat să nu primească tinerii calculatoare? PSD. Deci votaţi PNL"(cu asta sunt de acord - nu cu votatul PNL-ului, ci cu ceea ce a votat PSD). Păi dacă nici asta nu e calomnie, eu sunt mai bogat ca Gigi Becali. Una e să îţi faci reclamă politică... bla bla bla... votează bla...bla...bla... şi alta e să defăimezi alt partid (care era faimos numai prin hoţii oricum)... bla...bla...bla...nu votaţi PSD că sunt hoţi, votaţi bla...bla...bla...
De ce nu se iau măsuri în acest caz? Chiar dacă e campanie electorală, aşa ceva nu e permis! Pot să zic şi eu atunci:
Nu îi votaţi pe schizofrenicii ăia de la PNL, PSD-PC, PD-L, PC, PRM, PNG, UDMR şi ce alte partide sunt! Ei sunt nişte hoţi! Vor doar să vă golească buzunarele! Să mărească impozitele! Nu va fi deloc mai bine! Dacă vreţi să vă fie bine, votaţi-mă pe mine!

De-asta eu consider că anul acesta doar idioţii vor merge la vot.

26 noiembrie 2008

Jiji's 13





Aşa i se zice mai nou echipei "Steaua", care cu tot cu legământul de tăcere, şi cu tot cu promisiunile lui Dorinel, a încasat trei (nu începeţi cu Give Me 3 că e o porcărie) goluri de la Bayern şi îşi poate considera fundul tăbăcit. Asta e ca şi când oaia se ia la bătaie cu lupul. E evident cine învinge, oricât s-ar da oiţa de mare şi de tare. În 3 ani, Steaua a reuşit să ne demonstreze că n-are faţă de Europa... de fapt n-are faţă nici de Liga I. Cine să joace fotbal la Steaua? Bănel Jardel cel cu autogolu'n frunte? Rădoi, copilul de porţelan?! Să fim serioşi! Cum poate cineva să mai spere că Steaua face ceva în Champions League când nici pe Gloria Buzău n-a fost în stare să o bată în Liga I. Mă şi mir că e pe 4 în campionat. În fine, nu mai zic nimic, că se bagă Jiji şi-mi închide blogul.

NU Votez!



Primul articol pe care îl scriu azi e legat de clipul publicitar în care vreo 5-6 oameni veseli îşi spun planurile pentru Duminică, 30 noiembrie 2008, şi printre ele includ şi mersul la vot. Dar dacă atâţia oameni merg la vot, de ce în clipul publicitar apar ACEIAŞI 6 oameni?Vă spun eu de ce! Sunt plătiţi să zică, virgulă, că merg la vot. Dacă ar merge la vot, oamenii ar juca şi în clipul publicitar... dar ce să-i faci dacă cetăţeanul român e intelijent şi nu merge la vot.
Şi apoi... unele campanii electorale sunt pur şi simplu idioate. Vă dau un exemplu clar, din proprie experienţă. Stăteam liniştit în casă, văzându-mi de treaba mea, când aud pe stradă, cu volumul dat la maxim, vechea strigare fotbalistică "Campionii! Campionii! Ole! Ole! Ole!". Am sărit în sus de bucurie, crezând "mamă, vine Hagi la noi pe stradă!", şi am ieşit la poartă. Când colo, ce să vezi?! PSD-ul folosea strigarea că să îşi facă campanie electorală (şi aici nu ocolesc cacofonia), şi mi-au dat şi mie un pix... care surpriză! Nu scrie! Deci dacă vreţi promisiuni care nu vor fi niciodată îndeplinite şi pixuri care nu scriu, votaţi PSD!

21 noiembrie 2008

Caricaturile mele cu Băse...



Am încercat să fac nişte caricaturi cu Băsescu... sper că o să vă placă, pentru că eu sunt amator aşa că nu sunt de înaltă calitate... dar vorba ceea: "Scopul scuză mijloacele!"

Deci, iată-mi operele de artă (click pe poză pentru a mări):


Băsescu şi Loganul


De curând, citind ziarele şi urmărind "frumoasa emisiune" a lui Mircea Badea de pe Antena 3 (care a devenit în scurt timp emisiunea mea preferată), am aflat că preşedintele nostru ne îndeamnă să cumpărăm numai produse Made in Romania ca să "salvăm economia ţării". Ha! Ha! Stimatul marinar zice că şi-a lăsat Merţanu' şi a trecut la Logan ca să dea un exemplu populaţiei... haida' de! Atunci cum de "paparazzi Click!" l-au surprins mergând în vizite electorale pe la Piteşti sau ştiu eu pe unde... în Merţan! Păi mă nene, dacă vrei să dai un exemplu, mergi dom'le până la capăt, nu veni cu Loganu' doar de aparenţă. Oricum, nu contează, pentru că sunt convins că la aceste alegeri pentru guvern vom bate un record: anul în care s-au prezentat cei mai puţini cetăţeni la vot.

10 noiembrie 2008

Save the drama! Vote Obama!



După muuuuuultă vreme, stimaţii democraţi au reuşit să ajungă la putere în SUA, şi nu oricum, ci cu un mulatru pe post de preşedinte (nu vă pregătiţi să mă înjuraţi, nu urmează nimic rasist). Ce ironie! Barrack Obama, noul preşedinte al SUA promite schimbare, promite reforme, etc. Să vedem dacă va face mai multe ca fostul preşedinte, George W. Bush... oricum, cred că până în momentul de faţă, Mister Bush a reuşit să-i împărtăşească lui Obama secretele de stat pe care trebuie să le ştie doar preşedintele, iar democratul poate să-şi înceapă guvernarea. Oricum, tot ce pot să zic e "Long live America! All hail Obama!"