28 iulie 2010

Tabără, fosta și a ei fiică

Am citit în ziare, am văzut și pe internet și, sincer, nu cred o iotă din ce declară fetița ”traumatizată”. Cică Tabără a pipăit-o. Acum un an. Poftim?! Și numai acuma spui? Dar un an de zile ce așteptai? Să te mai pipăie o dată? Și acum exagerarea exagerării. În titlurile din ziare scrie ”viol”, ceea ce chiar și conform declarațiilor nu a existat. Violul e când are loc și un contact sexual. Ceea ce este descris în ziare este mai degrabă perversiune.
Așadar, de ce nu cred povestea asta cusută cu ață albă?! Mai întâi, dacă studiezi personalitatea lui Cristi Tabără realizezi că nu ar putea face așa ceva. Apoi, povestea vine de la fiica unei ”foste” de-a lui Tabără, care probabil are gânduri răzbunătoare. Plus că a așteptat un an până să facă dezvăluiri. Îmi pare rău, dar eu, cel puțin, nu înghit așa ceva până nu vine duduia aia cu dovezi concrete. Și dacă îl condamnă pur și simplu pe Tabără înseamnă că justiția în România e de căcat.

Cică i-au dezhumat pe Ceaușești!

Se pare că și-au găsit ai noștri ceva de lucru după ce micuțul Boc a mai scos una din perlele lui geniale pe gură (adică să cerem bonuri la orice cumpărătură am face și la finalul anului să mergem să ni se scadă TVA-ul care cică o să scadă de la 24% la 25%). Normal, prostia e omenească și pinguinul o are din plin. Așa că, ce să facă ai noștri guvernanți ca să distragă atenția poporului de la infama criză din urma căreia tot ei vor avea de câștigat fiindcă iau împrumuturi de la FMI (Eu is fucking blind!!!) în neștire și țara tot în căcat e? Sincer să fiu nu știu ce căutăm noi în UE. Aș zice că ne-am încadra mai bine printre țările africane de lumea a treia (știu, o să mă contraziceți, dar nu suntem departe de ei). Dacă la unguri, de exemplu o autostradă se face în 2 ani de zile, românii sunt mai cu coarne și angajează americani, așa că ciuciu bani europeni deci ciuciu autostradă. Cred că nici strănepoții noștri n-or să ajungă să conducă pe Autostrada Transilvania. Și atunci o să arunce cu roșii în strănepoții lui Berceanu!!
În fine, deviez de la subiect și nu e bine. Voiam să zic că l-au dezhumat pe Împușcatu!!! Oare în ce poziție l-au găsit?! Că sunt convins că s-a răsucit în mormânt destul când a văzut cum a ajuns țara în lipsa lui.
Bine, rectific ce am spus mai sus, deși e drept că guvernanții și-au dat acordul datorită motivelor enunțate de mine mai sus. De fapt, am găsit un articol care zice că Ceaușeștii au fost dezhumați la cererea soțului Zoei Ceaușescu, Mircea Oprean, ca să vadă dacă sunt sau nu adevărații Nicolae și Elena îngropați în cimitirul Ghencea. Citiți articolul pentru mai multe: http://www.gds.ro/Ultima%20ora/2010-07-21/Sotii+Ceausescu+vor+fi+deshumati+pentru+prelevarea+de+probe+biologice.
Eu mă depărtez acum de la acest subiect pentru că sunt mai îngrijorat de schimbările astea de climă, odată caniculă odată ploi torențiale, și sunt și mai îngrijorat de faptul că Arieșul se umflă mult prea tare în pene (mai are puțin și trece de primul dig) și cel mai îngrijorat sunt de răceala care mă paște după ce, pe timp de caniculă, m-am menținut în formă cu bere rece ca gheața, direct din congelator.

16 iulie 2010

Șablon de vară!!

După cum vedeți, am înlocuit șablonul cu unul de vară! Sper să vă placă!!! (Da, e unul dintre noile șabloane lansate de Blogger, dar mie îmi place). Am o singură problemă, însă. Încă nu am scăpat de eroarea de design în urma căreia îmi apar postările de două ori (dați în josul paginii și vedeți în dreapta). Dacă aveți o soluție anunțați-mă și pe mine (nu merge să le ștergi pur și simplu, pentru că vor fi șterse și astea care trebuie să rămână).

15 iulie 2010

RIP Mădălina Manole



N-am să intru în detalii pentru că subiectul a fost dezbătut îndelung la TV și în ziare, ba chiar există și multe articole pe net. Dați un search pe Google, atâta puteți și voi.
Ideea e că Mădălina Manole s-a sinucis de ziua ei, înghițind insecticid. Nu vreau să mă apuc să comentez, o fi având ea problemele ei, nu știu, acum n-are rost să o critic, vorba aia ”de morți numai de bine”. Dumnezeu să o odihnească.

TVA de râsul lumii

Deja s-a întrecut orice limită în țara asta. TVA de 24%?! E o tâmpenie și până și Băsescu o recunoaște fiindcă a zis că vrea să fie scăzut. DAR!! Nu la 19% ca înainte ci la 21 - 22%. Bine, și asta ar fi ceva, dar sincer nu cred că joaca de-a TVA-ul o să ne scape de criză. Mărirea TVA-ului a fost o greșeală de la bun început. De fapt Guvernul Boc a fost o greșeală de la bun început. Dar n-ai ce face. I-ați votat, acum suportați-le prostia.
Ca să dau un exemplu, o sticlă de Pepsi la 2,5 litri în Spania costă 1,2 euro (adică aproximativ 5,10 lei). La noi acest produs a ajuns să coste și 6,3 lei. AȘA CEVA NU SE MAI POATE! E jaf la drumul mare! Unde sunt dozatoarele de altădată de unde luai suc cu 10 bani paharul?! Bine că măcar berea nu s-a scumpit. Cum ar fi vara, la plajă, fără o bere? Dacă ne-o mai permitem și pe aia, că după ce îți iei un mic rămâi cu portofelul gol.