31 mai 2010

Locul 3 la Eurovision!!!

Nu-i rău deloc! Paula Seling şi Ovi au ieşit pe 3 cu piesa "Playing With Fire" aseară. Asta e bine.
Ceea ce e rău, însă, e că Românii sunt nişte sugaci. Moldova ne-a dat nouă 12 puncte, iar noi am dat Germaniei 12. Păi cum vine asta?! Nu sunt ei fraţii noştrii de peste Prut?! În plus, piesa Germaniei nici nu mi s-a părut cine ştie ce! Da' ce să-i faci, politica asta e prezentă peste tot. În plus, putem fi pe locul 3 că tot nu nu lasă direct în finală la anu'. Nu, că trebuie să meargă Anglia direct în finală, să iasă iar pe ultimul loc! Nu ştiu cum să vă spun, puţin îmi pasă că ei sunt organizatori: Anglia, Franţa şi alţi 3 şi merg direct în finală! BĂI! AM TERMINAT PE 3?! DA! Sutem peste locul 5? DA! Deci mi se pare corect şi cinstit să mergem direct în finală! Altfel de ce să mai concurăm?! Dacă oricum se practică discriminarea! Parcă UE descuraja chestia asta! De ce trebuie să aibă organizatorii întâietate dacă sunt varză? Pentru că piesa Angliei aşa a fost, VARZĂ! Cu V mare. Şi ce naiba caută Azerbaijan la Eurovision?! Nu concep ca o ţară din Asia să participe la un concurs a cărui nume începe cu EURO! Fir-ar să fie! Mă rog, ştiu că ăştia sunt între Europa de Est şi Asia de Vest şi au avut piesă faină, dar totuşi!
În concluzie, în UE nu vom trăi niciodată corect. Discriminarea există şi chiar dacă ei o descurajează, o practică cu neruşinare.

26 mai 2010

A murit Jean Constantin

Îndrăgitul actor Jean Constantin a încetat din viaţă, astăzi, în locuinţa sa din Constanţa.Avea 81 de ani.
În ultimul an, Jean Constantin a fost internat la spitale din Constanţa şi din Capitală, cu afecţiuni cardiace.
Jean Constantin s-a născut la 21 august 1928 la Techirghiol, în judeţul Constanţa. A debutat pe scenă la secţia de estradă din cadrul Teatrului de Stat Fantasio din Constanţa, in 1957.
Actorul a jucat în peste 50 de filme,precum Baronul Ecluzei (1960), Răzbunarea haiducilor (1968), Zile de vară (1968), Prea mic pentru un război atât de mare (1969).
Succesul l-a cunoscut în anii ‘70, cu seria de filme de comedie BD: Brigada Diverse, unde a jucat alături de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu şi Puiu Călinescu.
Jean Constantin mai este cunoscut pentru rolul lui Ismail din miniseria Toate Pânzele sus, regizată de Mircea Mureşan şi pentru rolul Limbă din seria filmelor cu Comisarul Moldovan.
Printre cele mai recente filme în care a jucat se numară Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii (r. Cătălin Mitulescu, 2006), Roming (r. Jiri Vejdelek, 2007), Supravieţuitorul (2007) şi Poker (2010), ultimele două în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Dumnezeu să-l odihnească!

SURSA:cinefan.ro

21 mai 2010

Oare s-a lovit Diaconescu la cap?!

Dau pe OTV de curiozitate în seara asta şi nu mică mi-e surpriza să îi văd acolo, invitaţi la DDD pe Adrian Păunescu, Radu Pietreanu şi Axinte, care, bombă, REÎNFIINŢEAZĂ CENACLUL FLACĂRA! Bravo Diaconescule! Măcar tu să ne bagi cultura în cap după ce i-ai făcut pe cei din concurenţă să ne bage pe gât otevisme.

20 mai 2010

Guvernul Pinguinului

Nu mai pot fi deloc obiectiv faţă de evenimentele ce se petrec la noi în ţară. Mai întâi scad ăştia pensille şi salariile, apoi îşi măresc lor salariile şi vor să mărească taxele. Păi aşa nu facem nimic! Cum vreţi să salvaţi economia ţării dacă de conturile parlamentarilor nu vă atingeţi?! Degeaba! Guvernul nostru e de căcat! Nu se mai poate, trebuie cuvinte grele. Nu mă mir că a luat bătaie ăla... nici nu mai ştiu cum îl cheamă şi nici nu mă interesează pentru că nu vreau să ţin minte numele tuturor gunoaielor din ţara asta. Respectivul era lider de sindicat, adică d'alde dobitocii dracu' care vor să mărească taxele. Noi suntem de acord să mărească taxele dacă mai întâi îşi scad salariile cu 50%. Pentru că nici dacă le-ar scădea cu 50% nu ar ajunge să aibă venituri cel puţin egale cu ale oamenilor de rând. Tot ar fi peste din găinăriile şi mătuşile lor Tamara şi alte chestii, 'tu-le naţia în gură de corupţi!
Îmi pare rău că îmi ies aşa din fire, dar nu se mai poate! Trebuie să cadă guvernul! De asemenea, transmit FMI-ului şi implicit Uniunii Europene un "suck my cock" călduros (în engleză, că română sigur nu ştiu ăia). Pentru că ei văd ce se întâmplă şi totuşi continuă să ne impună fel de fel de condiţii pentru un împrumut care s-ar putea la fel de bine să nu vină deloc cu tot cu cureaua pe care o tot strângem dar de desfăcut nu putem deşi ne doare rău deja.
Probabil nu ar fi existat toate aceste probleme dacă nu ar fi ajuns toţi foştii securişti în parlament şi nu ar fi furat cu nesimţire crezându-se încă în Epoca de Aur, şi pe bună dreptate, pentru că evident suntem cu mult în urma Europei de azi. Era şi un banc:
Întrebare: "Ce vor face nemţii când vine sfârşitul lumii?"
Răspuns: "Vor veni toţi în România, că noi suntem cu 50 de ani în urmă!"
Nu ştiu... probabil jumătatea de veac de dominaţie comunistă a schimbat ţara, probabil doar defectele oamenilor care o conduc. Nu am prins perioada comunistă, dar aud mulţi oameni mai în vârstă ca mine, care se plâng şi strigă în gura mare că era mai bine pe vremea cizmarului, că atunci măcar aveai de toate, etc.
Dacă aşa stă treaba, atunci poporul român e prost. Fiindcă poporul român a ieşit în stradă în '89 în loc să stea acasă şi astfel să boicoteze revoluţia care a adus ţara în ruină. Dar am fost orbiţi de ideea de democraţie Occidentală. Credeam că dacă îl dăm jos pe Ceauşescu o să ajungem să trăim ca şi Americanii. Ei bine, nu e aşa. Trăim cu vreo 5% mai bine decât Africanii. Adică suntem o ţară din lumea a doua, nu chiar a treia, ca să nu exagerez. L-am dat jos pe cizmar şi am pus în loc alţii mai răi ca el. Dacă o să cadă guvernul, şi probabil asta nu se va întâmpla (nu mai sper, m-am resemnat cu rahatul ce se petrece în ţara mea, vreau doar să îmi termin studiile şi să plec cât de departe), or să vină alţii, poate cu maxim 2% mai buni decât ăştia. Adică tot o laie, cu alte cuvinte. În concluzie, jos cu Boc! Jos guvernul pinguinului!
Mai departe, nişte muzică. Mai întâi imnul guvernului pinguinului, cântat de Buzdugan, apoi piesa nouă a lui C.R.B.L - Românu' n-are noroc, apoi o altă parodie a lui Buzdugan, "Să nu-mi iei niciodată pensia", şi pe urmă Guess Who - Locul potrivit.

1. Să nu-mi iei niciodată pensia

Asculta mai multe audio Muzica
2. Imnul Grevei - Guvernul Pinguinului

Vezi mai multe video din Muzica
3. C.R.B.L - Românu' n-are noroc

4. Guess Who - Locul potrivit

12 mai 2010

Dreamin' the American Dream

De ce trebuie întotdeauna ca Americanii să aibă mai multe decât noi în orice domeniu?! De ce suntem mereu în urmă la toate?! Acestea sunt întrebări care nu vor primi curând răspuns. Am descoperit recent că în America există vreo şapte arome de Mountain Dew, pe când în România nu există decât una, şi anume cea originală. Sunt revoltat, în special pentru că nu e mare lucru să se exporte nişte lăzi cu sucuri. Să fim serioşi. Nu cer milioanele de euro necesare pentru plata împrumutului la FMI sau pentru plata datoriilor PSD, ci doar un pic de interes în acest scop. Probabil fabrica Pepsi din România e de vină pentru chestia asta, ei neavând resursele fabricii Pepsi din SUA, dar, în fine, ar fi o chestie tare să apară celelalte arome MD la noi în ţară. Există pe net o petiţie pentru susţinerea acestei cauze: o puteţi vedea aici, dar cred că la cum se mişcă treaba petiţia nu va fi trimisă mai departe. În fine, poate emigrez în America până se hotărăsc ei să bage şi la noi aromele noi Mountain Dew.

9 mai 2010

Scad salariile!!!!

Da, aţi auzit bine! Scad salariile şi pensiile! Salariile bugetarilor cu 25%, iar pensiile cu 15%. E nebunie curată! Domnule Boc, dar din salariile parlamentarilor nu tăiaţi?! Lor nu li se aplică legea? Că nu s-a zis absolut NIMIC despre salariile lor. E bătaie de joc! Şi dacă românii ar fi fost mai deştepţi ar fi ieşit de mult în stradă ca şi grecii şi ar fi dat guvernul jos. Pentru că guvernul e pus la mişto ca să poate Băse conduce ţara cum vrea el.Dar ce să faci, ăsta-i românul! Tace şi suferă! Oameni buni, daţi-o dracu' de Mioriţa! Alea erau alte vremuri! Politica era politică, economia era economie! Atunci puteai sta liniştit şi răbda că nu exista corupţie ca şi astăzi! Dar acum gata! S-a schimbat! Trăim într-o perioadă de neo-comunism, pentru că ceea ce avem noi nu se cheamă democraţie! De-ar şti ce se întâmplă în ţara lor, Kogălniceanu şi Brătianu s-ar răsuci în mormânt! RUŞINE GUVERNULUI BOC! RUŞINE!

4 mai 2010

Hai sa euro!

În ultimul timp văd peste tot "euro". Euro, euro şi iar euro. Ăştia cu telefoanele mobile taxează în euro deşi noi plătim oricum în lei. Pe net licitaţiile se fac tot în euro, chiar dacă situl e românesc. Ceea ce nu înţeleg ăştia, însă, este că până adoptăm Euro în România (se zice că în 2013, dar mă îndoiesc.. oricum, vom vedea dacă supravieţuim crizei până atunci), mai este. Ce vreau eu să subliniez aici este că avem de-a face cu nişte cretini. Şi la fel de cretini sunt şi cei care susţin că am ieşit din criză. Pentru că nu e aşa. Ei încearcă doar să motiveze populaţia, ca să evite grevele şi scandalurile ce pot degenera datorită nemulţumirilor. Bineînţeles, pe cei din UE îi doare la pedală. Ei îşi văd de economia lor, noi de criza noastră.