27 august 2008

Rezultatele la tragerea la sorţi...




Am urcat o imagine cu grupele CL proaspăt extrase din urne de către oficialii UEFA şi de către câştigătorii pe categorii: Petr Cech (Portar), John Terry (Fundaş), Frank Lampard (Mijlocaş) şi Cristiano Ronaldo (Atacant). Nu are rost să mai comentez meciul extraordinar al Stelei împotriva lui Galata, pentru că în afară de golul marcat de Bănel din offside nu am văzut faze interesante care să fie şi finalizate... oricum, uitaţi-vă pe imagine şi vedeţi grupele CL.

14 august 2008

Băse versus Tăriceanu



Benzi desenate, creeate de mine... aş aprecia nişte comentarii...

13 august 2008

Băsescu la ţintă!



Navigând pe situl lui Traian Băsescu, am descoperit un mic joculeţ, intitulat "Băsescu la ţintă 2". Pare-mi-se a fost şi un concurs pentru jucători, dar s-a terminat... oricum, jocul merge încă, şi este disponibil aici.

10 august 2008

Imagini horror pe pachetele de ţigări... degeaba!



Se pare că guvernul nostru chiar crede că astfel de imagini vor avea efect asupra fumătorilor. Vezi de treabă! Am citit pe un forum ce zice lumea şi am ajuns la o concluzie: imaginile alea au efect doar asupra celor care voiau să se apuce de fumat. Cei care sunt dependenţi de ţigări deja nu sunt deranjaţi deloc de imaginile alea. Colac peste pupăză, se zice că în curând tabachera o să ia locul pachetelor de ţigări. Oricum, până nu dispar imaginile astea de pe pachetele de ţigări, o să evit saloanele de fumători din restaurante. Mai bine transpir liniştit şi mănânc cu poftă decât să mă răcoresc şi să borăsc cu poftă, nu?! Adică, gândiţi-vă puţin la o situaţie imaginară: sunteţi în restaurant, aţi comandat ceva de mâncare, iar tipul/tipa de la masa vecină are un pachet de ţigări, pe care îl pune pe masă, cu o poză scârboasă în sus... păi ce poftă de mâncare mai poţi să ai după aia?!
Şi ca să închei, las şi eu un mesaj aidoma celor de pe pachetele de ţigări:
Publicarea imaginilor horror pe pachetele de ţigări poate duce la infarctul consumatorului..

7 august 2008

Vivat România 2!



De azi acesta e noul blog Vivat România! Sper să vă placă modificările pe care le-am adus şi probabil le voi mai aduce... cine ştie?! Avem şi un nou Logo! (vezi deasupra), pe care îl puteţi posta pe situl/blogul vostru ca reclamă!